زمان دور ششم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا مشخص شد + جزئیات هشدار حمله هوایی رژیم صهیونیستی به یمن فرانسه خواستار آتش‌بس و رفع محاصره غزه شد ترامپ: روز پنجشنبه با ایرانی‌ها دیدار خواهیم کرد عراقچی تاکید کرد: تداوم حمایت همه‌جانبه ایران از مردم و مقاومت فلسطین فرماندار و دادستان ایالت کالیفرنیا از ترامپ شکایت کردند فرودگاه بن‌گوریون رژیم صهیونیستی، هدف شلیک موشک بالستیک یمن (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ فرماندار کالیفرنیا را به بازداشت تهدید کرد جزئیاتی از پیش‌نویس قطعنامه ضد ایرانی تروئیکای اروپایی در شورای حکام آژانس حمله یمن با موشک بالستیک به سرزمین‌های اشغالی (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بیانیه مهم دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درپی عملیات پیچیده اطلاعاتی سربازان گمنام امام‌زمان(عج) سردار سلامی: نقطه اصابت موشک‌های ایران در اسرائیل دقیق‌تر شد تلاش برای آزادی غزه با الگو از پیاده‌روی اربعین | راه قدس از کربلا می‌گذرد رئیس سازمان اطلاعات سپاه: نفوذ وزارت اطلاعات در ساختار اسرائیل شاهکار است معاون دبیرکل جبهه مردمی برای آزادی فلسطین با سردار سلامی دیدار کرد تخت روانچی: پاسخ ایران به پیشنهاد آمریکا منطقی است حجت الاسلام صدیقی: دو تن از بستگانم با دستور قضایی بازداشت شده‌اند آخرین خبر‌ها از دستگیری ۱۳ داعشی در تهران (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) بقایی: انعطاف کافی را برای مذاکره درباره برنامه هسته‌ای‌مان نشان داده‌ایم گفت و گوی ترامپ و نتانیاهو درباره ایران نشست خبری رئیس مجلس شورای اسلامی هفته آینده (۲۵ خرداد ۱۴۰۴) برگزار می‌شود شهادت ۱۳۰ فلسطینی در اطراف مراکز «توزیع کمک‌ها» در دو هفته گذشته شمار شهدای جنگ غزه به ۵۴هزارو ۹۲۷ نفر رسید (۱۹ خرداد ۱۴۰۴) ویدئو | آتش‌سوزی در اطراف قدس اشغالی هرج‌ومرج در آمریکا چه تأثیری بر مذاکرات با ایران دارد؟ عضو هیئت‌رئیسه مجلس: عملکرد بانک‌ها در پرداخت وام‌های قرض‌الحسنه قابل‌قبول نیست آمادگی مشهد برای میزبانی بیش از ۲۰ هیئت دیپلماتیک در مجمع مجالس آسیایی + ویدئو نخستین واکنش حجت الاسلام صدیقی به دستگیری فرزندش (۱۹ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بازديد وزير کشور از گمرک و پايانه مرزي باشماق| قدردانی از تلاش مرزبانان برای تأمین امنیت مرزها

  • کد خبر: ۱۱۶۲۰۳
  • ۱۸ تير ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۹
بازديد وزير کشور از گمرک و پايانه مرزي باشماق| قدردانی از تلاش مرزبانان برای تأمین امنیت مرزها
وزیر کشور و جمعی از مسئولان با حضور در شهرستان مریوان از گمرک و پایانه مرزی باشماق بازدید و از نزدیک در جریان مشکلات موجود در این پایانه قرار گرفت و دستورات لازم را جهت ساماندهی آن ابلاغ کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد وحیدی وزیر کشور به همراه سرهنگ محمدعارف سپهری فرمانده مرزبانی استان کردستان و جمعی از مسوولان با حضور در شهرستان مریوان از گمرک و پایانه مرزی باشماق بازدید کرد.

وزیر کشور در این بازدید از تلاش‌های مرزبانان انتظامی کشور برای تأمین امنیت مرز‌ها قدردانی کرد و از نزدیک در جریان مشکلات موجود در این پایانه قرار گرفت و دستورات لازم را جهت ساماندهی آن ابلاغ کرد.

گفتنی است؛ سرهنگ "محمدعارف سپهری" ضمن همراهی وزیر کشور در این بازدید، گزارشی از وضعیت امنیتی منطقه و عملکرد مرزبانان را تشریح کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->